Actualitate

O pacientă cu Covid-19 internată în Secția Boli Infecțioase s-a sinucis

Un eveniment nefericit s-a petrecut sâmbătă dimineață la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secției, de la etajul 4 al unității, s-a sinucis azi-noapte în grupul sanitar din salon, informează SJU Bistrița.

Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecție cu virusul SARS-CoV-2 în Secția Boli Infecțioase, evoluția stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind ușor ameliorată, în contextul administrării medicației antivirale, antibiotice, antiinflamatoare și simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică, se arată într-un comunicat.

Pacienta a fost găsită în stare de inconștiență la ora 04.10 de către infirmiere, care au anunțat personalul medical. Medicii au constatat absența funcțiilor vitale și faptul că pacienta prezenta două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta și una în hemitoracele stâng, în zona submamară, aplicând pansamente compresive și inițiind imediat manevrele de resuscitare, la care pacienta nu a răspuns, fiind declarat decesul la ora 5.00.

A fost anunțată Poliția, care a deschis o anchetă, și Serviciul de Medicină Legală, care, în urma necropsiei, va stabili cauza decesului.   

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.