Actualitate

O femeie şi fiul acesteia, muşcaţi de o vulpe posibil turbată, au ajuns la spital

O femeie şi fiul acesteia, ambii din Bistriţa Bârgăului, au fost muşcaţi, sâmbătă seara, de o vulpe posibil turbată şi au fost transportaţi la spital cu două ambulanţe. Animalul, aparent blând, a intrat după femeie în casă şi apoi a muşcat-o de picior. Acum este căutat de vânători.

Dispecerul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a declarat sâmbătă că vulpea a intrat în casă după femeie şi a muşcat-o de picior, apoi l-a atacat pe fiul acesteia.

„După cum a relatat chiar femeia, vulpea a intrat în casă după ea. A muşcat-o de picior. De regulă, animalele sălbatice nu au un astfel de comportament dacă nu sunt turbate. Apoi l-a atacat şi pe fiul femei,i pe care l-a muşcat tot de picior”, a declarat sursa citată.

Ambii pacienţi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa pentru a li se administra vaccinul antirabic şi pentru îngrijiri.

„Rănile nu sunt grave, dar dacă animalul e turbat trebuie administrat urgent vaccinul antirabic”, a mai declarat dispecerul SAJ Bistriţa-Năsăud.

Conform sursei citate, autorităţile s-au mobilizat şi caută animalul pentru a-l împuşca.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.