Actualitate Recomandări

O mașină care i-a aparținut lui Arnold, la parada celor 60 de bijuterii auto, vineri la Rombat Bistrița

Exclusive: Arnold Schwarzenegger took his convertible classic 'Excalibur Roadster' for a spin round the streets of Los Angeles and got stuck in traffic! The cream colored car was sparkling and 'The Governator' looked the part wearing shades and a leather jacket. Only 3500 American-built 'Excalibur Roadsters' were ever made which adds to Arnie's ever growing list of collectable and eye-catching cars. Pictures dated 16th May 2009.rr© Atlantic Images: This Image is FREE To Use for Personal, Editorial or Educational purposes with our Watermark AND Link To www.CelebrityWotNot.com or any Celebrity WotNot Social Media Account / Story / Post / Gallery - Clean Image Available With Purchase. If cropping please tag us in your post and credit us for use of the image. No copying, redistribution, reselling or stockpiling. This image is NOT For Commercial Use. Contact us for more information. Copyright © Atlantic Images

În acest week-end Bistrița va găzdui, în premieră, o etapă a ”Castel Rally by EHRLE ed. VII”, organizat de Classic Car Club și susținut de compania Rombat, singurul producător integrat 3600 de baterii auto din România.

Un număr de 60 de mașini de epocă, printre care și un vehicul care a aparținut celebrului actor Arnold Schwarzenegger, vor putea fi admirate și fotografiate vineri 20 mai, între orele 18.00-20.00, în parcarea fabricii Rombat, în cadrul paradei organizate de asociația Classic Car Club. Fotografiile de la paradă vor putea fi înscrise apoi într-un concurs inedit cu premii oferite de Rombat, anunță compania. 

Cea de-a șaptea ediție a ”Campionatului de raliuri de regularitate pentru vehicule istorice” include anul acesta, în premieră, pe traseul Tg. Mureș – Bistrița – Tg. Mureș, 60 de mașini de epocă, unele fabricate în urmă cu aproape 100 de ani.  

Concurenții vor ajunge la Bistrița vineri 20 mai, începând cu ora 18.00, și vor staționa până la ora 20.00 în parcarea fabricii Rombat, din str. Drumul Cetății nr. 4.

Ne bucurăm că putem să le oferim, în premieră, locuitorilor municipiului Bistrița un regal auto. Vehiculele retro sunt cea mai bună dovadă că un produs de calitate dăinuie peste timp și ne onorează că organizatorii au ales ca punct de staționare și plecare în cursă fabrica Rombat, singurul producător 3600 de baterii auto din România. Îi invităm pe toți bistrițenii să admire bijuteriile auto pe patru roți care și-au anunțat prezența și să se înscrie în concursul inedit pe care l-am pregătit pentru ei”, a declarat George Chiriță, director de vânzări și marketing al companiei Rombat.

Cele 60 de automobile retro înscrise în cursă provin din România, dar și din străinătate – Ungaria, Germania și Spania. Cel mai vechi vehicul este un Plymouth fabricat în 1938 iar cel mai celebru este un Excalibur Phaeton despre care se spune că a aparținut celebrului actor Arnold Schwarzenegger. Bistrițenii vor putea vedea vineri, în parcarea Rombat, și alte mărci celebre de mașini de epocă precum Ford Mustang fabricate în anii 60, un Fiat Ballila fabricat în 1940, dar și o Volga din 1957.

”Ne bucurăm că am reușit să reluăm campionatul după doi ani de pauză impusă de criza sanitară. Mulțumim echipei Rombat pentru susținere și găzduire și îi așteptăm pe bistrițeni să facem fotografii și să le povestim istoria mașinilor înscrise în competiție”, a declarat Robert Laszlo, organizatorul raliului ”Castel Rally by EHRLE” , pasionat de vehicule de epocă.

Compania Rombat invită bistrițenii vineri 20 mai, de la ora 18.00, în parcarea fabricii, pentru a admira automobilele retro, a face fotografii și a participa la concursul organizat de Rombat în social-media.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS