Actualitate

O nouă serie de echipamente pentru BN: 2.920 de combinezoane și 33.300 de măști. Unde vor ajunge

Pompierii militari bistrițeni au recepționat o nouă serie de echipamente. Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns, miercuri dimineață, în țară.

Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de Covid-19 în țara noastră. Cele trei transporturi aeriane de echipamente medicale din Coreea de Sud (26 martie, 28 martie și 8 aprilie) s-au efectuat cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale

Distribuirea echipamentelor de protecție a fost realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud si urmează să fie alocate, în funcție de nevoi, personalului medical și echipajelor operative, informează ISU BN.

Astfel, pentru județul Bistrița-Năsăud au fost distribuite 2.920 de combinezoane (ISU si SAJ – 250, DSP – 30, UPU-SMURD – 100, Centrul de Transfuzii – 10, Unități Sanitare de Specialitate – 2.530 dintre care 2.000 pentru Spitalul Județean de Urgență și 530 pentru Secția de Boli Infecțioase), respectiv 33.300 de măști de protecție (ISU – 4.000, Casa de Asigurări de Sănătate – 13.800, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – 15.500).

”Suntem recunoscători pentru fiecare reușită care vine în sprijinul combaterii acestei pandemii! Avem grijă de toți cei din linia I, ei trebuie să fie protejați pentru a ne ajuta să ne facem bine! Noi, ceilalți, trebuie să rămânem în casă. Trebuie să fim responsabili din toate punctele de vedere, stă în puterea noastră, a tuturor!”, transmite prefectul Stelian Dolha.

https://www.facebook.com/isubistrita/posts/2672525166303002

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS