Social

Opel Antara se lansează direct la drum

Opel a decis ca lansare noului Antara să se petreacă direct la drum, acolo unde îi stă cel mai bine unui SUV.

Două mașini Opel Antara pornesc azi pe două trasee, unul în vestul țării, celalalt în est, pentru a fotografia cât mai multe dintre locurile propuse de participanții la competiția „Șofer prin România cu noul Opel Antara”.

La final utilizatorii vor putea să voteze în baza imaginilor și să decidă astfel cele mai frumoase peisaje din România.

”Va invităm să vă implicați și propuneți un peisaj deosebit din zona Bistriței. Îl veți plasa astfel pe lista locurilor pe care noul Opel Antara și organizatorii concursului le documentează în următoarele zile, dându-i astfel posibilitatea de a candida la titlul de Cel mai frumos loc din România”, se arată într-un comunicat semnat de Mălina  Dragu, Opel PR Manager Roman.

În cadrul strategiei pentru piața europeană se prevăd vânzări pentru Antara de peste 15.000 unități în 2011, anul său de debut. Ulterior s-au prevăzut vânzări anuale de 20.000 de autovehicule. Se estimează ca aproximativ 80 de procente din vânzări să fie asigurate de piețele din Marea Britanie, Germania, Italia și Rusia. Varianta de motor diesel de 163 CP se preconizează a fi cea mai bine vândută, însumând aproximativ 75 de procente din vânzări.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS