Actualitate

Oportunităţi de studiu, voluntariat, călătorii şi muncă în Europa pentru liceeni, prezentate la Bistriţa

Elevi din clasele terminale de la toate liceele din judeţ sunt invitaţi, joi, 27 octombrie a.c., de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud la un eveniment de informare privind oportunităţile de studiu, voluntariat, călătorii şi muncă pentru elevi în Europa. Desfăşurată sub umbrela Eurodesk, întâlnirea se va desfăşura între 14.00 şi 16.00 în sala festivă a Liceului cu Program Sportiv Bistriţa.

Campania „Time to move” cuprinde o serie de evenimente pentru tineri organizate în luna octombrie 2016. Aceste activități îi ajută să descopere posibilități prin care pot merge în străinătate și pot participa la un proiect internațional, pot Europa sau câștiga experiența de care au nevoie pentru viitor. Toate activitățile sunt conduse de experți Eurodesk care îi pot ajuta pe elevi să aplice pentru un serviciu de voluntariat într-o altă țară pentru câteva luni, un schimb școlar pentru un semestru sau pentru stagii în străinătate. Participanţii vor afla că există o mulțime de oportunități privind educația, ocuparea forței de muncă, dar și personale pe care le pot alege.

Ca organizație de sprijin pentru Erasmus+, Eurodesk oferă informații gratuite despre oportunitățile europene cum ar fi călătoriile, studiul, voluntariatul, dar și munca în străinătate. Serviciul European De Voluntariat (SEV) poate fi imboldul pentru a participa la proiecte de voluntariat care să aibă un impact pozitiv asupra comunității locale.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS