Social

Pachete cu alimente și daruri pentru copii, de Sf. Maria, pentru 50 de familii din Bistrița

50 de familii din Bistrița și din împrejurimile orașului, aflate în situații dificile, au primit pachete cu alimente și daruri pentru copii de la Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița.

Produsele au provenit din donațiile unor creștini și au fost oferite cu prilejul praznicului Adormirea Maicii Domnului, ”tuturor necăjiților bucurie și asupriților folositoare, flămânzilor dătătoare de hrană, străinilor mângâiere, celor învăluiți adăpostire, bolnavilor cercetare, celor neputincioși acoperământ și sprijinire și toiag bătrâneților”.

Și tot astăzi, în ajunul marelui praznic al Adormirii Maicii Domnului, beneficiarii Cantinei sociale Sfânta Filofteia din Bistrița “au putut simți ocrotirea și mângâierea Maicii Domnului care întru adormirea sa lumea nu a părăsit”, a transmit preotul Marius Pintican, președintele organizației.

Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud, prin Cantina socială Sfânta Muceniță Filofteia din municipiul Bistrița, oferă zilnic, de luni până vineri masa de prânz la peste 80 de persoane și 50 de familii din mediul rural primesc lunar pachete consistente.

De asemenea, la cele trei Centre rezidențiale pentru persoane vârstnice și cu nevoi speciale din localitățile Cușma, Maieru și Târlișua li se oferă beneficiarilor toată asistența spirituală caracteristică acestei perioade, într-o atmosferă creștină și familială.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.