Social

”Parada brăduților pentru vise împlinite” ajunge la ediția a 10-a

În prag de Crăciun, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud va avea loc a 10-a ediție a evenimentului ”Parada brăduților pentru vise împlinite”, organizat de Prompt Communication.

”Parada brăduților pentru vise împlinite” se desfășoară luni 18 decembrie, de la ora 18.00.

”Ne întâlnim la a 10-a ediție a ”Paradei brăduților pentru vise împlinite”. Bucurie, magie, inimi generoase și pline de căldură. E vremea când generozitatea unește oameni și bunătatea încălzește inimi.


”Parada brăduților pentru vise împlinite” este cadrul feeric în care ne reîntâlnim la final de an pentru a dărui din binele și bucuria noastră, pentru a trăi momente de neuitat în jurul celui mai iubit simbol al Crăciunului, bradul. Este momentul din an când visele se împlinesc prin generozitatea noastră, a tuturor. În acest an, celebrăm cea de-a 10-a ediție a ”Paradei brăduților pentru vise împlinite” în același cadru pe care îl cunoașteți.

În prag de sărbători, vă invităm pe toți cei care doriți să dăruiți din bucuria voastră luni, 18 decembrie, de la ora 18.00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Pregătim surprize frumoase și un cadru de poveste. Și anul acesta suntem înconjurați de oameni frumoși care au răspuns pozitiv invitației de a genera o seară frumoasă în prejma brăduților împodobiți cu inspirație, entuziasm și dragoste. În acest an, cea de-a 10-a a ediție va fi una specială și gazda noastră la fel de primitoare. Curtea și sălile Complexului Muzeal Bistrița-Nasaud vor răsuna de colind sfânt!”, spune Gabriela Montoiu.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS