Social

”Parada brăduților pentru vise împlinite”, ediție de 10

”Parada brăduților pentru vise împlinite”, eveniment ajuns la ediția a 10-a, a adunat la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud organizații care au împodobit brazi, oameni de afaceri care i-au cumpărat și un public numeros care s-a bucurat de o seară specială.

Asociația ”Aripi de copil”, Creativ Moms, Romana Deco Mobili, Ionela Pahone, Asociația OM, Școala de Balet ”Ovidiu Danci”, Logiscool, Beauty Planet, Bistrița FM, Garantat Colibița, Michaela’s Brasserie, Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud” și Liceul Creștin Logos au împodobit brazi naturali sau stilizați, iar fiecare a încercat să-și pună amprenta pe ceea ce a creat.

Bradul Logiscool a fost imaginat ca un copac inteligent, cel al Liceului Logos a avut un mesaj creștin ”S-a născut Mesia!”, iar al Asociației OM fost conceput ca o vatră cu jăratec: ”Dorim să trezim în imaginația oamenilor o scenă a unei familii care stă la gura sobei și povestește. Putem fi fericiți cu atât de puțin dacă stăm cu cei dragi”, a spus Alina Pop de la Asociația OM.

Bradul Școlii de Balet ”Ovidiu Danci” a întruchipat o balerină, al Bistrița FM a avut căști, iar al Ionelei Pahone a spus povești de viață.

Pentru fiecare s-au licitat sume care au depășit 1.000 de lei.

”Este un eveniment curat, deschis, pe care îl dedic comunității. Sper să ajung la pensie și noi toți să ne întâlnim în fiecare iarnă la ”Parada brăduților pentru vise împlinite”, a spus Gabriela Montoiu, organizatoarea evenimentului.

Banii adunați din licitația brăduților vor fi donați cu scop caritabil.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.