Actualitate Recomandări

Ce spun Horațiu Pașca, Darly Zoqbi de Paula și Eugen Cosma după egalul Gloriei în Polonia

”Sunt mulțumit de modul în care fetele au abordat această partidă. Îmi pare rău că în repriza a doua nu am reușit să ne apărăm așa cum am făcut-o în prima parte a meciului. Vreau să le felicit pe fete pentru ambiție și dăruire. A fost o deplasare extrem de lungă, de 16 ore. Gândul meu se îndreaptă deja spre partida de acasă din fața propriilor suporteri cu CSU Cluj-Napoca. Cred că ei așteaptă acest meci, iar nouă ne este dor de ei”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca.

https://www.facebook.com/CSGloria2018/videos/565400307649355/?__xts__[0]=68.ARCdDtSUgZqpTf_jBPYMx7Mx-GaSkMz_0YIW-Oj-ltW7jDoItrD81hnj1-xraUzQlrHJ5wxlAcU5k0EnpTwUOMuNx4pfsap7_-ri54mMvczJOm9QRl_ePd790I6Wyq_iMKxgcGJKlw68SaAbKVAaTo7bCCjzXrXAUBvw8M0dFJJLomWlnAIl92xfuaFM5Cq-8E7UcTh-1rPxYm2hVTxBbNqz6JwLopnz4ztNmoh2GFZQwjzHctNWtPuhAufUUGlcyebSx6h-bSQQGUjeIVNxmVBDvCoS63c7CFm_Z7TV3suewzUgeC8zvGR5oPbGEiuUejYqpUzd5uBwjPAWwifNx3R20x6FKhSkvU8&__tn__=-R

”Suntem mulțumite că am luat un punct din Polonia, împotriva unei echipe de calitate. Am apărat trei lovituri de la 7 metri în fața fostelor mele colege Achruk și Geg, a fost o luptă mentală pe care am câștigat-o de data asta. Data viitoare poate fi altfel. Acest egal ne dă mai multă încredere înaintea meciului cu Erd de săptămâna viitoare”, a declarat portarul Darly Zoqbi de Paula.

”Am întâlnit o echipă cu o bogată experiență în competițiile internaționale. Gloria s-a comportat onorabil pentru o debutantă în Cupa EHF. Le felicit pe jucătoare pentru dăruire. Din fiecare meci învățăm. Partidele din grupele Cupei EHF sunt extrem de importante pentru noi pentru că ne permit verificarea potențialului la nivel internațional. Mulțumesc suporterilor care au făcut deplasarea la Lublin și ne-au susținut din primul până în ultimul minut de joc. Le mulțumesc și celor care ne-au încurajat de acasă. Pentru noi urmează miercuri partida din campionat cu CSU Cluj-Napoca, iar sâmbătă prima partidă din grupe în fața propriilor suporteri, cea cu Erd”, a spus directorul CS Gloria 2018, Eugen Cosma.

În etapa a 2-a din grupă, Gloria va juca la Bistrița cu Erd HC (sâmbătă 11 ianuarie, ora 18.00). Până atunci, se reia Liga Florilor cu etapa a 12-a, Gloria urmând să întâlnească acasă formația CSU Cluj-Napoca (miercuri 8 ianuarie, ora 18.00).

VEZI ȘI:

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS