Actualitate

Patru răniți într-un accident la Zagra. Șofer preluat de elicopterul SMURD

Două echipaje SMURD au intervenit la un accident rutier petrecut pe DJ 172 în zona Poienile Zagrei – Suplai, comuna Zagra, în urma căruia au rezultat patru victime. La locul accidentului rutier a fost direcționat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

Echipajele ISU Bistrița-Năsăud au găsit cinci persoane, în afara autovehiculelor implicate în accidentul rutier.

Într-un autoturism se aflau patru persoane, șoferul în vârstă de 20 de ani și trei minori cu vârste de 14-15 ani.

Toți patru au fost evaluați de echipajele SMURD și transportați apoi la UPU SMURD Bistrița, după stabilizare, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost preluat de către elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș, iar minorii, două fete și un băiat, au fost transportați de echipaje de prim ajutor SMURD.

Celalalt șofer implicat în accidentul rutier, un bărbat în vârstă de 52 de ani, nu prezenta mărci traumatice vizibile.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Poienile Zagrei a intrat în coliziune cu unul condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani din Suplai.

Testarea cu aparatul etilotest a celor doi șoferi a indicat prezența alcoolului în cazul bărbatului de 52 de ani, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate și mostre biologice de sânge.

Foto: ISU BN

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.