Recomandări Social

Patru tineri, arestați în urma unor percheziții. Au furat bunuri de 50.000 de lei

Patru persoane bănuite de comiterea unor furturi au fost reținute în urma unor percheziții, valoarea prejudiciului fiind de 50.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud:

”La data de 7 aprilie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, împreună cu cei din cadrul Secției 1 Poliție Rurala Bistrița, Serviciului Criminalistic și Acțiuni Speciale au descins la două adrese din localitățile Lechința și Reghin. În urma activităților, patru persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni au fost reținute pentru 24 de ore.


Perchezițiile au fost desfășurate în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat și au fost identificați și conduși la audieri patru tineri cu vârste cuprinse între 18-32 de ani, din județele Bistrița-Năsăud și Mureș.

Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în perioada august 2021-ianuarie 2022, cei patru ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri în valoare de 50.000 de lei, din incinta unui depozit din Lechința. Depozitul aparține unei societăți comerciale cu sediul în Bistrița. Totodată, cei patru ar fi transportat bunurile cu un autoturism care ar fi avut aplicate plăcuțe de înmatriculare cu numere false, deși niciunul dintre ei nu deține permis de conducere valabil.

La percheziții, polițiștii au descoperit o bună parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase (aparate electrocasnice, unelte electrice, articole de mobilier etc.), precum și autoturismul despre care există indicii că ar fi fost folosit la comiterea infracțiunilor.

Cei patru au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, 8 aprilie, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea arestării preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele”.

ACTUALIZARE

Cei patru reținuți au fost prezentați Judecătoriei Beclean, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru următoarele 30 de zile. Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința continuă cercetările pentru documentarea cauzei sub toate aspectele.

(Foto cu caracter ilustrativ)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS