Actualitate

Percheziție la Viișoara. Patru bărbați, după gratii pentru furturi din locuințe

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea componentă Viișoara. În urma acțiunii, patru persoane au fost reținute, fiind bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița a reieșit faptul că, de la începutul lunii decembrie 2023 și până la data de 4 ianuarie a.c., patru persoane cu vârste cuprinse între 17 și 38 de ani, din Bistrița și Lupeni, județul Hunedoara, ar fi sustras bunuri din mai multe imobile din Bistrița.

Cei patru bărbați ar fi profitat de absența locatarilor în perioada sărbătorilor de iarnă sau de absența din țară a proprietarilor, sustrăgând mai multe bunuri și valori cauzând astfel un prejudiciu total de aproximativ 22.800 de lei.

În urma percheziției, polițiștii au recuperat bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Față de cele patru persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Bistrița continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și stabilirii participației penale.

Foto cu caracter ilustrativ

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS