Actualitate Recomandări

Percheziții în Bistrița-Năsăud, bărbați arestați pentru furt

ACTUALIZARE În 16 decembrie, administratorul unei societăți comerciale din Năsăud a anunțat Poliția că un angajat aflat în incinta acesteia ar fi fost amenințat de o persoană care avea fața acoperită cu o mască și care ulterior ar fi sustras o sumă importantă de bani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit faptul că tânărul de 23 ani din Sângeorz-Băi, împreună cu alți doi bărbați, de 38 ani din Bistrița, respectiv 47 ani din Năsăud, ar fi sustras suma de 9.250 lei din casa de bani a societății în cauză, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Totodată, cu ocazia extinderii cercetărilor, în 18 decembrie au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașelor Năsăud și Sângeorz-Băi. În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri și suma de 2.500 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase ori folosite la comiterea faptei.

Față de cei trei a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

La data de 19 decembrie, cei trei bărbați cercetați pentru comiterea unui furt calificat au fost prezentați instanței, față de care a fost dispusă luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Bărbat din Pintic, sub control judiciar pentru furt

În 18 decembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Pintic.

În cadrul investigațiilor, s-a stabilit că în perioada iunie – decembrie 2018 un bărbat de 26 ani din Pintic s-ar fi racordat ilegal la rețeaua electrică. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 2 televizoare și un sistem audio.

Față de bărbatul în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Bărbatul de 26 ani cercetat pentru furt a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Foto cu caracter ilustrativ

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS