Actualitate

Percheziţii la filiala Bistriţa a Universităţii de Vest ”Vasile Goldiş” (FOTO)

Procurorii şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au descins miercuri, la Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" Arad şi la filialele acesteia din opt judeţe, printre care şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar privind eliberarea unor diplome false. Mai multe persoane vor fi duse la audieri.

Acţiunea a fost coordonată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu ajutorul structurilor Direcţiei Generale Anticorupţie.

”Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împreună cu ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, efectuează în prezent mai multe percheziţii la domiciliul unor persoane, precum şi la sediile unor instituţii de învăţământ superior, locaţii aflate pe raza a 8 judeţe (Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Baia Mare, Satu Mare, Sălaj şi Gorj).

Acţiunea se înscrie în cadrul cercetărilor care se desfăşoară cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită, dare de mită şi trafic de influenţă, fiind vizate mai multe persoane, faţă de 4 dintre acestea fiind dispusă începerea urmăririi penale. În derularea activităţilor de urmărire penală, procurorii au beneficiat de sprijinul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii”, a informat printr-un comunicat Ministerul Public, la momentul respectiv.

Printre filialele unde au avut loc descinderi s-a numărat şi cea din Bistriţa, de pe strada Al. Odobescu.

descindere 1 descindere 2 descindere 3 descindere 4 descindere 5 descindere 6 descindere 7 descindere 8

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS