Social

Peste 160 de absolvenți s-au înregistrat până acum la AJOFM

Absolvenţii de învățământ din promoţia 2023 sunt aşteptaţi în continuare să se înregistreze în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud pentru a beneficia de serviciile prevăzute de lege, cu scopul integrării pe piaţa muncii.

În cazul absolvenţilor de liceu, indiferent dacă au promovat sau nu examenul de Bacalaureat, termenul de 60 de zile se calculează din ziua următoare datei absolvirii studiilor.

Ca urmare a înregistrării în evidențele agenției, absolvenţii pot beneficia de: informare şi consiliere profesională, medierea muncii, cursuri de formare profesională, prima de inserție pentru absolvenţii care se angajează cu normă întreagă pentru o perioadă mai mare de 12 luni şi prime de mobilitate.

Totodată, pentru a veni în sprijinul integrării pe piaţa muncii a absolvenţilor de învățământ înregistraţi în evidenţele AJOFM Bistriţa-Năsăud, în luna octombrie se va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

AJOFM Bistrița-Năsăud anunță că, până la această dată, în evidenţele instituţiei s-au înregistrat 162 de absolvenţi promoţia 2023: 65 la Bistriţa, 78 la Năsăud şi 19 la Beclean.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS