Actualitate Recomandări

Peste 2500 de pachete de Crăciun vor ajunge la copii, bătrâni și familii defavorizate

De peste 25 de ani, o firmă din Bistrița se gândește, de sărbători, la oameni pe care Moș Crăciun nu îi poate vizita fără ajutorul ei. Așa că, an de an, pregătește cadouri pe care le duce copiilor, bătrânilor și familiilor defavorizate.

”De peste 25 de ani, de Crăciun, noi facem pachete. N-am fi noi dacă n-ar fi aceste clipe de efort, de complicitate cu Moșu’, momente care ne dau o energie fantastică. Anul acesta ne-am depășit pe noi, peste -2580 -de pachete ajung în sacul Moșului pentru a fi dăruite copiilor! Și nu ne oprim. Urmează acțiunea ,,Cadoul nesperat de Crăciun”! Miercuri îi colindăm pe prichindeii din Matei și Fântânele, pe bunicii de la Pensiunea de Vârstnici Devai și pe cele 48 de familii care au nevoie de atenția noastră! Sărbătorile vin! Pentru toată lumea!🎄🎅🏼🎁”, a scris pe Facebook Rodica Dobraniș.

https://www.facebook.com/rodica.dobranis/posts/1180839745446516

Reamintim că, de curând, o vânzătoare de la unul din magazinele firmei a fost atacată cu un cuțit de un elev de la Colegiul ”Liviu Rebreanu” din Bistrița despre care se presupune că era sub influența drogurilor.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS