Sănătate

Peste 500 de flacoane cu piure de fructe ajung la copii din județ grație Clubului Lions Bistrița

Peste 500 de flacoane de piure de fructe de calitate premium, produs de un brand internațional foarte cunoscut, cu o valoare de piață de aproximativ 11.400 lei, au fost distribuite, prin intermediul Clubului Lions Bistrița copiilor cu probleme de deglutiție din județ, instituționalizați sauproveniți din medii defavorizate.

Donația provine de la Ordo Militaris Teutonicus (Germania) și este a doua din acest an, după cea din luna februarie. Beneficiarii sunt, și de această dată, cu prioritate copiii cu probleme de deglutiție din județ, dar și copii instituționalizați sau cei proveniți din medii defavorizate.

”Ne bucurăm că, într-un timp atât de scurt, reușim să venim cu o nouă acțiune benefică pentru societatea bistrițeană. Este al doilea lot de alimente de calitate foarte bună care ajunge anul acesta la Bistrița spre beneficiul unor copii care au mare nevoie de astfel de sprijin. Toți membrii noștri acționează voluntar, din convingere, în Clubul Lions. Echipa implicată în această acțiune s-a mobilizat exemplar și a fost formată din mai mulți colegi: Sorin Bălan, Paul Kovacs, Olimpiu Cocian, Gilda Szasz și subsemnatul’, a precizat dr. Marius Nicolae Pop, președintele comisiei pentru alimente din cadrul Clubului Lions Bistrița.

”Acolo unde este seriozitate și dedicare se formează adevărate căi de comunicare, pe unde acțiunile în beneficiul celor care au reală nevoie de sprijin pot prinde viață și se pot menține. Mulțumim colaboratorilor noștri, pe care i-am convins cu faptele noastre și sperăm să îi avem alături și pentru acțiunile viitoare. We serve!, sau Servim societății. Această este misiunea noastră”, a spus Silviu Crețu, președintele Clubului Lions Bistrița.

Clubul a transmis mulțumiri firmei RCB Electro’97 S.A pentru sprijinul acordat și cu această ocazie în privința transportului gratuit al acestor produse și pentru promptitudinea exemplară.

Anul acesta Clubul Lions Bistrița a aniversat 20 de ani de activitate în folosul comunității, ocazie cu care a organizat un bal caritabil, având că scop prioritar strângerea de fonduri pentru cel mai ambițios proiect de până acum: construirea unui adăpost pentru victimele violenței domestice. Totodată, Clubul Lions este cunoscut datorită Târgului de Purici, dar și Parcului cu peri seculari – Lions, ambele proiecte fiind apreciate de bistrițeni.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.