Actualitate

Peste 800 de pachete cu produse igienico-sanitare, distribuite în Bistrița-Năsăud

829 de pachete cu produse igienico-sanitare, oferite prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, au fost distribuite unor persoane afectate de criza coronaviruslui (aflate în izolare, în carantină sau la cămine de bătrâni).

”Ordonanța de Urgență nr. 43 din 6 aprilie 2020 a vizat aprobarea unor măsuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a răspândirii coronavirusului Covid-19, pe perioada stării de urgenţă. Astfel, persoanele aflate în nevoie, respectiv persoane aflate în carantină, în izolare, autoizolare, precum şi persoanele din centre de tip rezidenţial, au primit pachete cu produse igienico-sanitare. A fost evaluat stocul de pachete rămase după campania de distribuire din luna decembrie a anului 2019, fiind inventariat un număr de 829 pachete disponibile. Dintre acestea, 78 au fost distribuite unor persoane aflate în izolare, 284 au ajuns la patru centre special amenajate pentru carantinarea persoanelor, iar restul de 588 vor fi preluate de DGASPC pentru a fi distribuite căminelor de bătrâni”, informează Instituția Prefectului.

Pachetele de igienă conțin: periuțe de dinți – 5 buc.; pastă de dinți 300 ml; săpun lichid 500 ml; șampon copii 800 ml; șampon adulți 500 ml; detergent de rufe 2700 gr.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2676749539121186

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS