Actualitate

Petrecerea pensionarilor. Primarul a împărţit diplome şi bani cuplurilor longevive (FOTO)

Sute de pensionari au petrecut luni după-amiază la Resturantul Flamingo unde au fost invitaţi de Primăria Bistriţa să celebreze Ziua Persoanelor Vârsnice. Cu această ocazie, primarul Ovidiu Creţu a premiat 36 de cupluri care au peste 50 de ani de căsătorie.

Primarul Ovidiu Creţu a fost însoţit de viceprimarul George Avram şi de consilierul municipal PSD Constantin Rus, directorul Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” şi posibil candidat al USL la funcţia de deputat în Colegiul 1 Bistriţa – Livezile. La masa oficială s-au mai aflat directorul Casei Judeţene de Pensii, Ioan Fechete, şi directorul Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”, Dorel Cosma.

Primarul Ovidiu Creţu le-a spus vârsnicilor adunaţi că familia suferă în societatea românească actuală din cauza faptului că cei tineri sunt plecaţi la muncă în străinătate şi nu mai pot să îi ajute pe părinţi şi bunici.

„Din acest considerent, societatea este cea căreia îi revine rolul de a vă fi aproape, dumnevoastră celor care aţi lucrat în zona industrială, aţi construit în tinereţe oraşul în care trăim, societatea pe care o avem. Vă mulţumim pentru toate acestea şi vă asigurăm de preţuirea noastră”, a spus Ovidiu Creţu.

Apoi, edilul a început distribuirea diplomelor şi a plicurilor cu bani pentru cele 36 de familii care au ajuns la minim 50 de ani de căsătorie. Ovidiu Creţu a ţinut să felicite în special o familie care a petrecut împreună 62 de ani.

Printre cei care au onorat invitaţia primarului au fost şi câţiva manifestanţi care protestează în Piaţa Petru Rareş, inclusiv doamna Ludmila Lucaciu, însoţită de soţul ei, foşti membri PDL care s-au supărat între timp pe democrat-liberali.

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook.

Cristiana Sabău

       

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS