Social

Ploi torențiale la Teaca și Mărișelu. Pompierii au sărit în sprijinul localnicilor

(FOTO-VIDEO) Vremea extremă a lovit partea de sud a județului Bistrița-Năsăud, în comunele Teaca și Mărișelu căzând cantități însemnate de apă pe metru pătrat.

În satul Viile Tecii a fost nevoie de intervenția Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teaca și a unui echipaj de la ISU Bistrița. Pompierii militari au intervenit chiar și cu o motopompă transportabilă cu capacitatea de refulare de 5000 l/min.

Drumul județean care face legătura între localitățile Viile Tecii și Budurleni a fost blocat de aluviuni. Și aici au intervenit localnicii ca să îl curețe.

În localitatea Marișelu a fost nevoie de decolmatarea unui șanț înfundat cu aluviuni. Și aici, au intervenit pompierii militari cu o motopompă.

https://www.facebook.com/florincorvi/posts/3771217979560246

A fost nevoie de intervenția unui echipaj și la Domnești pentru sprijinirea populației în vederea evacuării apei din gospodării.

În satul Măgurele, lipsa șanțurilor bine făcute și podețele necurățate și-au spus cuvântul. A mai contat și blocarea în amonte a șanțurilor de către unii cetățeni fără ca primaria să se implice în soluționarea situațiilor, a scris pe Facebook profesorul Dorel Nicoară.

https://www.facebook.com/oana.andreea.3344/posts/2637465886353952

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS