Actualitate Recomandări

Intervenții pentru aplanarea unor neînțelegeri în familie. Unde au fost găsiți patru minori dați dispăruți

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au intervenit ieri în Bistrița ca urmare a unor neînțelegeri în familie. La fața locului, în urma primelor verificări, a reieșit faptul că, un bărbat de 59 de ani, din Bistrița, în timp ce se afla în incinta locuinței, în urma unei discuții în contradictoriu și a unor neînțelegeri cu fiul său de 32 de ani, cu care locuiește, a fost lovit de către acesta. Împotriva agresorului polițiștii au emis un ordin de protecție, starea conflictuală fiind în continuare monitorizată. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie în cadrul căruia sunt continuate cercetările.

Tot ieri, polițiștii Secției 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Polițiștii au intervenit pentru protejarea unei femei de 44 de ani, din Bistrița Bârgăului, care a sesizat faptul că soțul ei în vârstă de 41 ani din Livezile, s-ar fi deplasat la locuința ei, unde a amenințat-o cu acte de violență, deși începând cu data de 31 iulie, împotriva acestuia, Judecătoria Bistrița a emis un ordin de protecție și avea obligația de păstra o distanță de minim 200 metri față de ea, pe o durată de 3 luni.

Patru minori dispăruți, găsiți de polițiști

La data de 25 august, o femeie din Bistrița a sesizat Poliția că fiica ei de 11 ani a plecat voluntar de acasă, din data de 24 august și nu s-a mai întors. La aceeași dată, o altă femeie din Bistrița a sesizat plecarea voluntară, din apropierea locuinței, din zona unui spațiu de joacă a fiilor ei de 10 și 12 ani.

În urma căutărilor desfășurate, cei trei minori au fost depistați în stația C.F.R. Beclean pe Someș, de către polițiștii de la Transporturi din Beclean. Împreună cu ei a fost găsită și o altă minoră de 12 ani, a cărei dispariție a fost sesizată la data de 24 august.

Polițiștii au sesizat Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud în vederea dispunerii măsurilor de protecție și consiliere necesare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Minora de 11 ani a fost încredințată mamei, iar ceilalți minori au încredințați reprezentanților D.G.A.S.P.C., existând indicii cu privire la comiterea infracțiunii de violență în familie.

Sursa: Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS