Actualitate

Polițiștii i-au dat o mână de ajutor lui Moș Nicolae. Pentru cine au donat sânge

 

Moş Nicolae a fost ajutat de poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi pentru a ajunge la toţi copiii.

În ajun de Moş Nicolae, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud au dus bucurii copiilor din Centrul de Plasament Bistriţa.

S-au pregătit din timp, mai exact din data de 24 noiembrie, când au donat sânge la Centrul de Transfuzii din Bistriţa şi din banii obţinuţi, precum şi donaţii făcute de ei, i-au dat o mână de ajutor lui Moş Nicolae.

Astfel, peste 40 de copii au fost vizitaţi de poliţiştii de la Transporturi care le-au dus dulciuri şi fructe şi le-au urat „Sărbători Fericite!”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Colectivul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud este alături de colegul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din Suceava, rănit în misiune la data de 5 decembrie.

În cursul acestei dimineți, atât polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud, cât și polițiști din cadrul altor structuri ale inspectoratului bistrițean donează sânge pentru acesta, la Centrul de Transfuzii Bistrița.

Un agent de poliție a fost rănit, marţi dimineaţă, în timpul unor percheziţii pe care Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva le-a făcut la mai multe locaţii aparţinând unei grupări suspectate de droguri de risc şi mare risc. Oficialii Poliţiei Române au anunţat că bărbatul a fost rănit cu o sabie, în timpul misiunii, iar leziunile la cap sunt extrem de grave întrucât nu purta cască de protecţie, deşi o avea în dotare.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.