Economie Social

(Po)veste pentru copii, părinți și bunici

Agro-Ardeal = mezeluri sănătoase! Bune de pus pe fiecare masă!

Agro-Ardeal știe că-ți dorești să mănănci sănătos și gustos! Iar dorința ta e lege! Agro-Ardeal a pregătit pentru tine și toată familia ta sortimente noi de salamuri și cârnați din gama preparatelor crud-uscate, sută la sută din carne. Mănânci exact ce plătești: carne, cu origini sănătoase, din porc și vită de la producători autohtoni! 

Salamul Imperial te va cuceri cu gustul lui unic. Cel de tip Sibiu îți va aminti de salamul care odinioară te făcea să stai cu orele la cozi. Salamul de tip Bănățean abia așteaptă să-ți înveselească diminețile oferindu-ți energia de care ai nevoie o zi întreagă. Când vrei o gustare, pune rapid mâna pe salamul Potcoavă și vei vedea că ai noroc. Fotbal? Bere? Mai trebuie ceva! Cu siguranță, cârnații Plai și Jandarm! Nu te vor dezamăgi niciodată.  


Salamurile crud-uscate Imperial, de tip Sibiu, de tip Bănățean, Potcoavă  și cârnații Plai și Jandarm sunt cele mai noi produse ale companiei Agro-Ardeal. Le găsești deja în toate magazinele firmei. Și fiecare costă mai puțin decât face! Iar veștile bune de la Agro-Ardeal abia încep să vină. Fii pe fază, să prinzi ”fluturașii” de la Agro-Ardeal. Că sunt cu … 

-va urma-

Notă: Acest text reprezintă un adventorial, ca urmare nu este deschis comentariilor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS