Actualitate Recomandări

Pregătiri pentru Ziua Voluntarilor Mici. Tibi Ușeriu, la acțiunea de plantare

”Pregătirile pentru „Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici”, cel mai important proiect la care lucrăm în această perioadă, au intrat în linie dreaptă! Pe data de 1 aprilie, peste 70 de şcoli vor realiza simultan acţiuni de plantare, iar voluntarii de la Tăşuleasa vor merge în fiecare locaţie cu traists plină de puieţii doriţi. Ne mândrim că Ada Milea va fi “Ambasadorul” acţiunii, iar în acelaşi timp ne bucurăm că vom avea invitaţi din Germania, reprezentanţi ai organizaţiei Die Johanniter. Tibi Uşeriu va fi şi el pe una dintre rute şi va plantă alături de micii voluntari. Lansăm invitaţia celor care doresc să planteze de la distanţă în acelaşi timp cu noi pe data de 1 aprilie, să ne trimită poze şi să facă parte din proiectul „Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici!”, anunță Asociația Tășuleasa Social.

În prima zi din luna aprilie vor avea loc simultan peste 70 de plantări, în cinci județe, în cadrul proiectului “Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici”, organizată de Asociaţia Tăşuleasa Social şi partenerii săi. Acţiunile vor fi organizate de către şcoli care au participat la acţiunea Camionul de Crăciun 2016.

În 2015, 7.000 de elevi s-au implicat la plantarea a 52.500 arbori. În 2016 au avut loc 63 de ecologizări sau reamenajări ale spaţiului şcolii, 25 împăduriri, 13 proiecte sociale şi 5 proiecte culturale. În 2017 Tășuleasa vine în sprijinul şcolilor interesate să organizeze o zi de plantat arbori, iar la 1 aprilie, voluntarii Tășuleasa, împărţiţi pe trasee diferite, vor duce puieţi în fiecare localitate şi vor participa la acţiuni simultane alături de voluntarii mai mici din clasele V-VIII.

Harta cu locațiile unde au fost împărțite daruri din Camionul de Crăciun:

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS