Actualitate

Președintele, anunț important pentru persoanele de peste 65 de ani

(VIDEO) Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un anunț mult așteptat de persoanele de peste 65 de ani, în contextul restricțiilor de a ieși din casă, impuse prin ordonanțe militare.

El a spus că persoanele de peste 65 de ani vor putea ieşi din locuinţă în două intervale orare, dimineaţă şi seara, între 07.00 – 11.00 și 19.00 – 22.00:

”O a doua temă, foarte importantă, cred, pe care am discutat-o și am luat o decizie, se referă la persoanele peste 65 de ani, care în momentul de față, conform unei ordonanțe militare, pot ieși la anumite ore, între 11.00 și 13.00.

Având în vedere că vremea se încălzește, că intervalul stabilit a fost considerat prea scurt, începând de astăzi, tot prin ordonanță militară, se va schimba acest interval. Deci, persoanele peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale zilnice: dimineața de la ora 07.00 până la ora 11.00 și seara de la ora 19.00 până la ora 22.00, când vor putea să iasă din casă, fie pentru cumpărături, fie pentru a face un pic de mișcare în jurul casei sau în jurul blocului”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS