Social

Primarul comunei Lechința, Romeo Florian, a depus jurământul și și-a început oficial mandatul

(FOTO-VIDEO) După ce acum două zile a fost validat de Judecătoria Beclean, primarul comunei Lechința, Romeo Florian, a depus jurământul de credință în prezența prefectului Stelian Dolha și a început oficial mandatul 2020-2024.

Secretarul executiv al PSD Bistrița-Năsăud, Romeo Florian, a câștigat la alegerile locale din 27 septembrie, cu 74,62% din voturi, al patrulea mandat de primar al comunei Lechința din partea Alianței pentru Lechința (PSD-ALDE-Pro România).

”Voi fi același om simplu ales de dumneavoastră și voi face tot ceea ce ține de mine pentru bunăstarea comunei Lechința. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”, este mesajul primarului Romeo Florian.

Consiliul Local Lechința are următoarea structură: Alianța pentru Lechința – 10, PNL – 4, UDMR – 1.

Tot vineri au mai avut loc ceremoniile de depunere a jurământului de către primari și de constituire a consiliilor locale din Silivașu de Câmpie, Ciceu Giurgești și Chiuza.

”Aveți în fața dumneavoastră o misiune foarte importantă, aceea de a ajuta comunitățile care v-au ales și de a le asigura nevoile, dar și de a ridica zonele pe care le reprezentați acum la standarde europene, într-un mod înțelept”, le-a transmis prefectul Stelian Dolha primarilor și consilierilor locali.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.