Social

Primul caz de Covid-19 la Rebrișoara. Ce spune primarul Viorel Clapău

O femeie de 79 de ani din Rebrișoara a fost diagnosticată cu noul coronavirus. ”Ea, sărăcuța, era acasă, nu se putea deplasa. Nu știm niciunul de unde a putut lua”, a spus pentru Timp Online primarul comunei Rebrișoara, Viorel Clapău.

”Femeia bolnavă a fost acasă, nu putea ieși afară, numai dacă nu a mers cineva pe la ea. Atâta știm că au dus-o luni la spital și azi i-a ieșit testul pozitiv. Fata ei e acolo cu ea, iar fata e negativă. Probabil fata a făcut un atac de panică. Alaltăieri au dus-o cu salvarea. Testul e negativ, dar stă cu maică-sa la spital să o ajut. Nu știm niciunul de unde a putut lua femeia. Ea, sărăcuța, era acasă, nu se putea deplasa. Pe ulița pe care stă nu erau oameni veniți de prin străinătate, dar nu știu ce să spun”, a spus primarul Clapău.

Primarul spune că a dezinfectat străzile cu mașinile de la Supercom, dar nu le-a impus oamenilor să poarte măști: ”Fiecare și-a luat de pe unde a putut. Nu le-am impus să le poarte din moment ce eu nu am de unde să le dau”.

Între timp, administrația locală lucrează de la 9.00 la 13.00. ”La Primărie, facem dosare pentru APIA. Ne-am luat măști, mănuși și dezinfectante. Ne-a feri și Dumnezeu, ce pot să spun?”, a conchis primarul.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS