Răzvan Suma, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, soţul cântăreţei Analia Selis, a mai concertat la Bistriţa în luna mai, cu ocazia turneului naţional ”Vă place Bach?”.
Principele Nicolae a vizitat şi campusul Tăşuleasa Social, iar voluntarii i-au prezentat cel mai recent proiect al asociaţiei, Pădurea Pedagogică. „În urmă cu patru ani, Principele Nicolae s-a implicat într-o acţiune de curăţenie de pe râul Siret şi am aflat atunci că Alteţa Sa este interesată de protecţia mediului“, a declarat Alin Uhlmann-Uşeriu, preşedinte Tăşuleasa Social, într-un comunicat. „Noi credem că Principele Nicolae poate face multe lucruri pentru mediu şi pentru ONG-urile din România şi de aceea ne-am dorit să îl avem musafir şi să ne asociem cu Alteţa Sa. Principele Nicolae reprezintă generaţia tânără şi credem că poate să-i mobilizeze pe tinerii de la noi“.
„Ascuns la trecerea dintre Transilvania şi Bucovina se află un mic diamant“, a declarat Principele Nicolae al României: „Este o zonă unde tinerii sunt educaţi, află despre importanţa mediului, despre animalele şi habitatele din această zonă. Este un spaţiu mic, de cinci hectare, înconjurat de zone defrişate şi de o luptă continuă împotriva pădurii. Dedicaţia lui Alin Uhlmann-Uşeriu şi a echipei Tăşuleasa Social dă un exemplu unic pe care ar trebui să-l urmăm cu toţii dacă vrem să păstrăm frumuseţea ţării noastre”.
Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, s-a întors definitiv în România după 27 de ani petrecuţi în Marea Britanie, pentru a prelua o parte din atribuţiile Familiei Regale. Principele Nicolae al României s-a născut la 1 aprilie 1985 în Geneva. A absolvit Colegiul Shiplake, din localitatea Henley-on-Thames, Marea Britanie, apoi a urmat Colegiul Royal Holloway din cadrul universităţii londoneze. Alteţa Sa Regală este fiul şi primul copil al Principesei Elena, cea de-a doua fiică a lui Mihai I. Potrivit Normelor Fundamentale adoptate de Majestatea Sa Regele Mihai I la 30 decembrie 2007, Coroana României şi poziţia de Şef al Familiei Regale se transmit Principesei Moştenitoare Margareta, apoi Principesei Elena şi, mai departe, Principelui Nicolae, el fiind astfel al treilea în ordinea succesiunii.
Foto 4,5: Andrei Dăscălescu
Este o deosebită onoare pe noi bistriţeni, să îl avem în oraşul nostru pe Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, cu atât mai mult azi de Sfântul Nicolae.
opreste-te…cica nu a venit!
Azuriule eu citesc în articol că Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României a fost la concert. Că uni au făcut donaţii pentru copiii cu dizabilitati şi regretă că nu au făcut poze Alteţa Sa, este problema lor.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Am si eu o nelamurire: de ce s-a anuntat ca va participa la gala Mos Nicolae acest principe daca nu a participat la ea si mai mult decit atit nu a ramas sa liciteze nimic pt copiii cu dizabilitati? A dat vreun ban pt acesti copii? Sau a fost de fapt un joc de imagine: organizatorii s-au folosit de numele principelui ca sa atraga mai multi agenti economici la gala ca deh da bine sa fi acolo unde e principele , iar principele a fost de acord sa isi anunte prezenta la gala (la care nu a avut timp sa ramina) din exact acelasi motiv , ca da bine sa fi prezent la evenimente caritabile sa faci pe marinimosul sau cel putin sa anunti ca vei face si ulterior sa te razgindesti pe motiv ca : „nu i-a permis programul foarte incarcat”.Pai daca programul prevedea sa participi la gala , care alt program te-a incurcat domnule sa ramii???
totusi, asta ce a facut pana acum in viata lui?
bunicu-su nu a pierdut trenul si asta acum asteapta……….padurile si palatele din romania!!
acum chiar trebuie sa ne inchinam la orice (…) reusita? comentariu editat
(…) era cuvantul de sus reeditat comentariu editat