Actualitate Social

Profesorii din politică au intrat și ei în vacanță!

Colegiul Național "Andrei Mureșanu" are cel puțin trei profesori care fac politică. E vorba de directoarea Camelia Tabără -consilier municipal PSD, de Ionel Tompa - PC și de Gheorghe Pop - PRM. Vineri, inclusiv cei trei au intrat în vacanță.

Directoarea CN „Andrei Mureșanu”, profesoara Camelia Tabără (PSD), a primit cele mai multe flori, dovadă că este iubită și apreciată atât de elevi, cât și de profesori. La festivitatea de încheiere a anului școlar, domnia sa le-a dat elevilor o veste bună. Până anul viitor vor fi gata lucrările de reabilitare și ei vor putea învăța după program normal. Anunțul a fost primit cu aplauze de copii, dornici să vină la școală zilnic de la ora 8.00 și nu în diverse ture.

Și președintele de onoare al PC Bistrița-Năsăud, Ionel Tompa, a avut multă treabă în ultima zi de școală. A dat premii elevilor cu rezultate bune la învățătură, deloc puțini la „Andrei Mureșanu”.

Gheorghe Pop (PRM), fost prefect și președinte al PDSR Bistrița-Năsăud, a fost mai ocupat să se fotografieze cu elevii săi din clasa a IX-a.

„E ultima generație la care sunt diriginte. Când termină ei clasa a XII-a voi ieși și eu la pensie”, a declarat Gheorghe Pop (foto 3).

La festivitatea de încheiere a anului școlar a participat și profesoara Viorica Cira, fost director al Liceului de Muzică „Tudor Jarda”. O dovadă a faptului că este la fel de iubită indiferent de școala în care predă este brațul de flori cu care a plecat din curtea școlii.

Timp Online îi felicită pe toți elevii și profesorii pentru performanțele lor din acest an școlar și le urează vacanță plăcută!

Mai multe fotografii de la festivitatea de încheiere a anului școlar la CN „Andrei Mureșanu” vedeți pe pagina noastră de facebook.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS