Actualitate

Programul activităților și workshopurilor la ”Târgul de viitor”

Asociația POV21, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, își propune în această primăvară să aducă tinerilor din județ, aflați în căutarea propriei vocații, evenimentul ”Târgul de viitor”, în intervalul 5-6 aprilie, miercuri între orele 13:00 – 18:00, respectiv joi, 10:00 – 16:00.

Ne adresăm cu precădere elevilor de liceu din clasele terminale ale învățământului teoretic și profesional, dar și companiilor din județul Bistrița-Năsăud care doresc să recruteze tineri. Parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean va implica informarea și prezența elevilor din toate liceele și școlile profesionale din județ. 

Tinerii pot participa la workshopuri destinate dezvoltării lor, susținute de: Facultatea de Educație Fizică și Sport UBB Bistrița, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Emilia Guia (psiholog), Facultatea de Psihologie si Științe ale Educației UAIC Iași, Facultatea de Administrație Publică UBB Bistrița, Universitatea de Vest Timișoara, echipele de robotică ale județului Bistrița-Năsăud, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu, după următorul program:

Sponsorul principal al evenimentului este Stewo Năsăud. Inițiativei i s-au alăturat și alte firme, precum Leoni, TeraPlast, SepiaPrint, Iproeb, RCB Electro și magazinul de papetărie și birotică Tudor.

Susținem educația continuă prin colaborarea dintre instituții, companii locale și ONG-uri. Deschidem orizonturile tinerilor și-i invităm să cunoască atât oportunitățile pe care le oferă învățământul superior, cât și numeroasele oportunități de angajare sau de viitoare cariere. 

Asociația POV21

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS