Social

Programul de colectare a deșeurilor reciclabile la Bistrița începe săptămâna viitoare

Programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru municipiul Bistrița și localitățile componente, în luna noiembrie, începe de săptămâna viitoare.

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud informează:

”Pentru municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în luna NOIEMBRIE este următorul:

8 NOIEMBRIE – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;

19 NOIEMBRIE – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;

22 NOIEMBRIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

Programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – în municipiul Bistrița și localitățile componente rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

ATENȚIE! Vă rugăm să NU MAI DEPUNEȚI deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate DIN ZONELE DE CASE! Colectăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri generate în gospodărie. Aceste platforme de colectare din zonele de case NU MAI SUNT DESERVITE de operatorul de salubritate Supercom.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte. De asemenea, vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Pentru TOATE localitățile din județ – puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor accesând site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Haideți să le punem pe toate la locul lor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS