Social

Programul de distribuție a pubelelor verzi în perioada 22-26 ianuarie

ADI Deșeuri a anunțat programul de distribuție a pubelelor verzi în zonele de case din municipiul Bistrița și localitățile componente pentru perioada 22-26 ianuarie.

Pubela verde se va distribui între orele 08.00 – 17.00, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii, după următorul program:

Luni 22 ianuarie – Cartier RAAL;

Marți 23 ianuarie pe străzile: Lempeș, Cocorului, Crângului, Umbroasă, Amurgului, Însorită ;

Miercuri 24 ianuarie pe străzile: Mihai Viteazu, I.P. Reteganu, Tănase Tudoran, Ion Vidu, Codrișor, Victor Babeș;

Joi 25 ianuarie pe străzile: Zăvoaie, Prof. Horvath Pal, Prof. Vasile Haja, Prof. Oscar Skrabel, Socului, Mălinului, Prof. Mircea Călușeriu, Prof. Liviu Gubesch, Prof. David Gălățean, Dr. Victor Moldovan;

Vineri 26 ianuarie pe străzile: Abatorului, Moșilor, Șesului, Simpozionului, Serelor;

În cazul în care cetățenii nu sunt acasă în intervalul menționat mai sus, aceștia își vor ridica ulterior pubelele verzi de la sediul operatorului de salubritate Supercom (str. Drumul Cetății nr. 11), pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii.

Programul de distribuție pentru restul zonelor din municipiul Bistrița va fi anunțat în curând.

În orașele Beclean, Năsăud, Sîngeorz-Băi și zona rurală, distribuția pubelelor verzi a început și este coordonată de primăriile din aceste localități. Recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile din sticlă se distribuie pe baza buletinului de identitate și semnătură.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.