Politică

Radu Moldovan: Investițiile în sport continuă!

”Sala Polivalentă și Baza Sportivă din Complexul Sportiv Unirea păreau proiecte imposibil de realizat! Însă, prin muncă, ele au devenit fapte!” – Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

”Investițiile în sport continuă, deoarece județul nostru merită să-și urmeze tradiția în acest domeniu care aduce laolaltă mii de tineri talentați și un număr impresionant de suporteri.

Stadionul la standarde UEFA va avea 10.875 de locuri în tribune acoperite, anexe sportive și tehnice, dotări complementare de alimentație publică, spații comerciale, spații de cazare pentru sportivi și locuri de parcare, care să deservească activitatea sportivă și competițională la nivel profesionist.

De asemenea, lângă acesta, construim și un stadion de atletism cu pistă de 400 m lungime și tribună de 1500 de locuri, pentru competiții.

Totodată, Stadionul din Parcul Municipal se modernizează, Gabriel Lazany având un proiect vizionar pentru el.

Pe 9 iunie, prin VOTUL dumneavoastră, proiectele devin FAPTE! Împreună cu echipa PSD, voi continua munca pentru județul Bistrița-Năsăud!”

(Material electoral comandat de Partidul Social Democrat – PSD Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240002)