Social

Radu Moldovan, vizită în județ alături de Liviu Dragnea și Petre Daea: ”Felicit Guvernul”

”Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, împreună cu ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, au vizitat astăzi trei unități de producție care pot revoluționa eficiența energetică a României pentru următorii ani!

Este vorba despre depozitul de colectare și balotare a lânii din Sîngeorz-Băi, fabrica de produse lactate din Lunca Ilvei și o fabrică de cherestea din Lunca Ilvei, unde a fost organizată o expoziție de prezentare a unor noi tehnologii de izolație termică pe bază de lână și de valorificare a biomasei forestiere și agricole.

Prin punerea în valoare a acestor resurse, se va putea asigura eficiență energetică pentru foarte multe dintre cele 3,5 milioane de gospodării din România care vor putea avea cheltuieli mai mici pentru încălzire. De asemenea, impactul negativ asupra mediului va fi redus semnificativ!

Pe lângă alte proiecte utile pentru zona agricolă, vreau să felicit Guvernul României pentru că a lansat un program prin care fermierii vor fi ajutați să valorifice lâna. Acest proiect, chiar dacă este într-un stadiu incipient, a suscitat interesul a peste 32.000 de crescător de ovine care s-au înscris în acest program”, a menționat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, la finalul vizitei în județ.

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS