Sport

Încă două jucătoare și-au prelungit contractele cu Gloria

Handbal / Laura Pristăvița continuă la Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și în sezonul următor, a anunțat gruparea bistrițeană.

“Se anunță un nou sezon plin de provocări și acest lucru mă bucură. Este o oportunitate care îmi apare din nou în viață și sunt fericită că fac parte în continuare din acest proiect, alături de aceste fete și oamenii care sunt alături de noi. Îmi doresc să terminăm acest sezon așa cum ne-am propus, poate și mai bine de atât, și să fim cu toții sănătoși la final”, spune Laura Pristăvița.

Și Nicoleta Dincă va continua la Gloria încă un sezon cel puțin.

”Gloria este familia în care am crescut în ultimii 6 ani și alături de care am făcut performanță. Continuarea alături de această echipă de suflet este o bucurie pe care o împart pe teren alături de colegele mele și staff-ul tehnic, împreună cu suporterii. Vă mulțumesc tuturor celor ce cred în mine și au făcut ca eu să merg alături de Gloria, să lupt pentru echipă și împreună să ne bucurăm de rezultate”, spune Nicoleta Dincă.

Au semnat până acum prelungirea contractelor cu Gloria și Iulia Dumanska, Renata Arruda, Tamires Frossard, Paula Posavec, Zeljka Nikolici, Sonia Seraficeanu, Florina Chintoan.

Noutățile pentru sezonul viitor sunt Natalia Nosek (Polonia), Gnonsiane Niombla (Franța), Ida-Marie Dahl (Danemarca), Seynabou Mbengue Rodriguez (Spania).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS