Politică

Regenerarea urbană în zona Eminescu și construirea a 900 de locuri de parcare, un angajament ferm al lui Gabriel Lazany (PSD)

Regenerarea urbană în zona Eminescu este mai mult decât un proiect de infrastructură. Reprezintă un angajament pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru sporirea atractivității orașului Bistrița. Acest proiect va transforma zona centrală într-un spațiu modern, confortabil și prietenos atât pentru locuitori, cât și pentru vizitatori, contribuind totodată la dezvoltarea economică.

”Proiectul de regenerare urbană în zona Eminescu este esențial pentru a transforma Bistrița într-un oraș mai modern și accesibil pentru toți locuitorii. Prin crearea a 900 de locuri de parcare, vom fluidiza traficul și vom îmbunătăți accesul la principalele puncte de interes din centrul orașului”, afirmă Gabriel Lazany.

Proiectul propus prevede construirea unei parcări supraetajate 2S+P, care va oferi 900 de locuri de parcare subterane și supraterane. În plus, față de locurile de parcare, proiectul va include un parc cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați, prevăzut cu zone de promenadă, locuri de joacă pentru copii, fântâni arteziene, bănci și mobilier stradal de relaxare, toalete publice și un sistem modern de gestionare a locurilor de parcare.

(Material electoral comandat de Partidul Social Democrat – PSD Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240002)