Actualitate

“Relația SPO cu angajatorii – eSPOR“, proiect european implementat de AJOFM Bistriţa-Năsăud

Modernizarea şi adaptarea structurilor Serviciului Public de Ocupare (SPO) de la nivel naţional şi teritorial prin introducerea unor instumente noi menite să îmbunătăţească serviciile oferite angajatorilor se va realiza prin proiectul cu finanţare europeană intitulat “Relația SPO cu angajatorii – eSPOR-“ implementat de către AJOFM Bistriţa-Năsăud.

“eSPOR” este implementat în perioada 2021-2023 de către toate cele 42 de agenții județene pentru ocuparea forţei de muncă.

Scopul proiectului este crearea unei Platforme Unice de Livrare a Serviciilor (PULS), în care vor fi integrate toate serviciile dedicate angajatorilor, facilitându-se, astfel, interacțiunea acestora cu agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, în special prin creșterea eficienței în cadrul activității de depunere a documentelor, reducându-se, substanțial, timpul alocat acestei activități.

“Relația SPO cu angajatorii – eSPOR-“ implementat de către AJOFM Bistriţa-Năsăud urmăreşte adaptarea serviciilor dedicate angajatorilor prin introducerea unor servicii online menite să reducă birocraţia. Rezultatul principal al proiectului va fi o platformă unică în care vor fi integrate toate serviciile dedicate angajatorilor şi care să faciliteze interacţiunea cu AJOFM Bistriţa-Năsăud în accesarea acestora, inclusiv în depunerea documentelor.

Valoarea totală a proiectului este de 86,769,049.32 lei, din care 73,263,740.78 lei reprezintă cheltuieli totale nerambursabile, anunță instituția condusă de Otilia Râpan.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS