Social

Restricții ridicate într-o comună din Bistrița-Năsăud, dar impuse în alta

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud din 11 septembrie, a fost prezentată situația actualizată a unităților administrativ-teritoriale din județ, din perspectiva Hotărârii Guvernului nr. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea CJSU Bistrița-Năsăud nr. 21/11.09.2020, prin care se stabilește că se introduc restricții în comuna Dumitra, unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori.

Nu pot funcționa restaurantele și cafenelele, precum şi operatorii licențiaţi în domeniul jocurilor de noroc. Se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective. Totodată, activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare de pe raza acestor comune este permisă doar pentru clienţii cazați în unităţile de cazare.

Totodată, se ridică restricțiile în comuna Spermezeu, unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19, în ultimele 14 zile, a scăzut sub pragul de 1,5/1000 de locuitori.

Aici Hotărârea CJSU, care intră în vigoare în 12 septembrie.

Restricțiile se mențin în comuna Rebra.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3039771509485652

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS