Actualitate

Rezultatele la Bacalaureat în Bistrița-Năsăud, sesiunea a 2-a

Primele rezultate ale celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat din acest an au fost afișate pe site-ul dedicat şi în centrele de examen. Rezultatele finale, după contestații, vor fi comunicate în 29 august.

În Bistrița-Năsăud s-au înscris la Bacalaureat 415 candidați, centrele de examen fiind la Colegiul Tehnic Infoel și Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” din Bistrița.

Rata de promovare în Bistrița-Năsăud este de 24,6% pentru candidații din promoția curentă și 27,8% pentru candidații din toate promoțiile.

7,81 este cea mai mare medie obținută, de către un elev de la Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița.

La examen s-au prezentat 345 de candidați. 70 nu s-au prezentat, iar 1 a fost eliminat pentru folosirea telefonului mobil. 96 de candidați au promovat Bacalaureatul: 69 cu media 6-6,49, 18 cu media 6,5-6,99, 5 cu media 7-7,49, 4 cu media 7,5-7,99. 248 au fost respinși: 16 cu media 5-5.49, 58 cu media 5,5-5.98.

Aici rezultatele înregistrate în Bistrița-Năsăud.

Noutatea acestei sesiuni a constat în modalitatea de evaluare digitalizată a lucrărilor. Lucrările au fost scanate și repartizate aleatoriu, la nivelul țării, centrelor de evaluare.

Contestaţiile se depun astăzi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format standard/letric, cât şi electronic. În acest sens, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei este finală şi poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Nota minimă de promovare – pentru fiecare probă – este 5 (cinci), iar media finală necesară pentru a promova examenul este de cel puţin 6 (şase).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS