Actualitate

Rotary Bistrița Nosa: Alin Moruțan a preluat de la Marsineta Vaida colanul de președinte

La Hotelul Coroana de Aur s-a desfășurat ceremonia de predare a colanului de președinte al clubului Rotary Bistrița Nosa. Alin Moruțan a preluat, de la Marsineta Vaida, mandatul de președinte pentru anul rotarian 2015-2016, a cărui deviză este ”Be a Gift to the World!”.

La ceremonia desfășurată cu participarea lui Daniel Tănase, Guvernator al Districtului 2241 România – Republica Moldova și a Past District Governor Martha Maria Mocanu, Marsineta Vaida și-a prezentat raportul de activitate, a oferit diplome de recunoaștere fostilor președinti ai Clubului Rotary Bistrița Nosa, dar și colegilor rotarieni care s-au remarcat în activitatea clubului în anul rotarian încheiat, se arată într-un comunicat al Rotary Bistrița Nosa.

După primirea însemnelor, noul președinte al Rotary Club Bistrița Nosa a făcut o scurtă prezentare a proiectelor pe care dorește să le continue în anul rotarian 2015-2016.

La ceremonie au participat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, viceprimarul George Avram, reprezentanți ai clubului Lions Bistrița, reprezentanți al cluburilor Rotary Bistrița, Rotary Cluj-Napoca, Rotary Năsăud, Rotary Târgu Mureș, precum și ai clubului Rotary Sopron din Ungaria, cu care clubul bistrițean este înfrățit.

1 rotary alin morutan 2 rotary alin morutan 3 rotary alin morutan rotary alin morutan

Foto: Rotary Bistrița Nosa

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS