Actualitate

S-a prelungit perioada de înscriere în programul Rabla Local, la Bistrița

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat prelungirea perioadei de înscriere pentru persoanele fizice în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local, până pe 29 septembrie 2023, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat pentru UAT Municipiul Bistrița.

Până la această dată nu s-a epuizat bugetul alocat pentru UAT Municipiul Bistrița.

Instrucțiunile privind înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local sunt detaliate pe site-ul AFM la următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație. De asemenea, persoana fizică trebuie să domicilieze pe raza teritorială a PrimărieiBistrița unde se află în evidențele fiscale autovehiculul uzat pentru care solicită finanțare. După înscriere, Administrația Fondului pentru Mediu va transmite lista persoanelor fizice înscrise către Primăria Bistrița. Ulterior persoana fizică va transmite documentele conform procedurii stabilite si publicate pe pagina de internet la adresa: www.primariabistrita.ro, Secțiunea Casarea autovehiculelor uzate.

După semnarea contractului de finanțare cu UAT Municipiul Bistrița, persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat și va beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei (2.400 lei alocați din Fondul pentru mediu şi 600 lei susţinuți din bugetul local).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.