Social

S-au acordat primele premii ale concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău”, ediția a 5-a

Au fost premiați primii câștigători ai concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, organizat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Supercom și ajuns la ediția a 5-a.

La Școala Gimnazială Leșu s-au colectat 5 tone de deșeuri reciclabile, iar bicicleta a fost câștigată de Ionut Pop din cls. a 7-a cu 800 de kg de deșeuri adunate.

La Școala Gimnazială din Chiuza s-au colectat 2,1 tone de deșeuri reciclabile, iar marele premiu a fost câștigat de Cosmin Chiș din cls. a 8-a cu 363 kg adunate.

La Școala Gimnazială din Budacu de Sus s-au colectat 3,6 tone, iar bicicleta a fost câștigată de Andreas Ionuț Cocos cu o cantitate de 1,15 tone.

La Școala Gimnazială din Petriș s-a colectat 1 tonă de deșeuri reciclabile, iar câstigătorul bicicletei a fost desemnat elevul Radu Deluț Cristian cu o cantitate de 132 kg.

Alți 80 de copii din aceste 4 școli s-au bucurat de premii constând în boxe portabile și căști audio – premii oferite de Supercom și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

”Marele câștig din acest concurs este faptul că toate comunitățile locale participante au devenit mai curate, au învățat despre colectarea selectivă a deșeurilor și au contribuit în efortul nostru de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat”, spune directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.