Actualitate

”Salvator din pasiune”: ISU Bistrița-Năsăud recrutează voluntari

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud organizează o nouă campanie de recrutare a persoanelor care doresc să își desfășoare activitatea în calitate de voluntar în cadrul instituției. Înscrierile se fac în perioada 11-15 martie.

Aflată la cea de-a XI-a etapă, Campania ”Salvator din pasiune” își dorește să creeze o legătură tot mai strânsă între societatea civilă și serviciile profesioniste pentru situații de urgență, prin implicarea activă a voluntarilor în diseminarea, respectiv aplicarea informațiilor acumulate, la nivelul comunităților. Activitatea voluntarilor este cât se poate de importantă, iar pregătirea acestora se realizează în mod etapizat, prin parcurgerea unor ședințe de pregătire teoretice și practice cu specialiști din cadrul inspectoratului.

Pentru a se putea înscrie în Programul de voluntariat “Salvator din pasiune”, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani;
  • apt din punct de vedere medical şi psihologic;
  • să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni cu intenție;
  • să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor inspectoratelor pentru situații de urgență.

Calendarul de recrutare: 11-15.03.2024 – depunerea cererilor de înscriere, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud (Bistrița, str. Sigmirului nr. 16).

Pregătirea voluntarilor în cadrul programului se va realiza în următoarea etapă, în funcție de numărul candidaților înscriși.

Candidații selecționați vor fi informați telefonic în legătură cu întocmirea și depunerea dosarele aferente înscrierii și despre desfășurarea următoarelor activități.

Relații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0758 226 174 (Lt. col. Pȋrlea Aurel – responsabil de proiect), de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.