Actualitate

Sania lui Moș Crăciun a pornit pe ulițele din comuna Livezile

Veselie mare la Dorolea, Cușma, Valea Poienii și în cartierul Șantier din comuna Livezile pe unde a trecut deja sania lui Moș Crăciun, încărcată cu daruri. Primăria condusă de Traian Simionca a început astăzi să împartă daruri locuitorilor comunei, dulciuri și felicitări, dar va continua și mâine.

În fiecare an, administrația locală împarte circa 4000 de daruri înainte de Crăciun oamenilor din comună și își alocă în acest scop două zile pentru ca să ajungă în toate satele.

Sâmbătă a fost o zi superbă de iarnă în care sania lui Moș Crăciun a alunecat pe ulițele satelor Dorolea, Cușma, Valea Poienii și în cartierul Șantier. Spiridușii și crăciunițele au împărțit de zor daruri oamenilor.

Duminică, în Ajunul Crăciunului, vor primi cadouri și locuitorii satelor Dumbrava și Livezile, conform tradiției din anii trecuți.

În ultima săptămână, Primăria Livezile a împărțit peste 550 de cadouri și copiilor de la școlile din Livezile, Dorolea, Cușma și Dumbrava care au pregătit momente artistice în așteptarea Crăciunului.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.