Social

Sărbătoare la Căianu Mic (FOTO-VIDEO)

Duminică, la Căianu Mic a fost prima zi de sărbătoare a comunei. De Zilele comunei Căianu Mic s-au desfășurat Cupa Văii Țibleșului la fotbal și cros pe terenul de sport din Dobric respectiv drumul comunal Dobric, demonstrații și întreceri sportive de taekwondo.

Cei mici au avut parte de un spectacol, de pictură pe față și modelaj de baloane, dar și de poze la minut personalizate


Seara s-a încheiat cu un concert susținut de DJ Sergio, Lia & The Band, DJ Jonnessey & Aner, Mario Fresh, Mira, urmat de un foc de artificii.

Luni, după Sfânta Liturghie, s-a desfășurat obiceiul ”Înstruțatu’ boului” la Căianu Mic și Căianu Mare. A urmat expoziția de fotografie ”Povești din Căian”, la Căminul Cultural din Căianu Mic, despre ”Înstruțatu’ boului”, ”Povestea clopotelor din Căian”, ”Muzeul vine la tine”, premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie și un concert folcloric susținut de Ansamblul Folcloric ”Roua Țibleșului” din Căianu Mic, Grupul Folcloric ”Glanetașul” din Târlișua, soliști vocali ai Văii Țibleșului (Viorica Telcean, Sofia Boca, Olimpia Deneș, Dorin Rus, Daniel Rațiu), Ansamblul Profesionist ”Dor Românesc” (Domnica Dologa, Mirela Petruș, Anuța Motofelea, Cristina Retegan, Oana Matei Coruți, Nicolae Cioancă, Ioachim Spân, Veronica Bălan, dirijor: Horațiu Cigu, coregraf: Adrian Pașcu). Invitați speciali: Nicolae Furdui Iancu, Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS