Se deschide un nou magazin în B1 Shopping

Holistic

Se mai deschide un magazin în complexul comercial B1 Shopping, iar cei care îi vor trece pragul la sfârşitul săptămânii viitoare vor avea parte de reduceri, dar şi de un cadou.

Este vorba despre dm drogerie markt care a intrat pe piaţa din România în în 2007, an în care a inaugurat primele trei magazine.

România şi-a continuat dezvoltarea reţelei ajungând în mai puţin de 4 ani de la inaugurarea primului magazin la un număr de 41 de filiale, una dintre acestea fiind în Complexul Winmarkt de pe strada Gării.

Sărbătorește împreună cu noi deschiderea noii drogherii dm în orașul tău, cu oferte variate, cadouri și multe alte surprize! 🎈🎁 Te așteptăm în perioada 19.01 – 20.01.2019 cu reducere de 15% la toate produsele și un produs trend IT UP, cadou pentru fiecare client 🎉🎈🎉 Descoperă în noua drogherie dm din Bistrița, Str. Calea Moldovei, Nr. 40 A, tot ce este mai bun pentru FRUMUSEȚE, SĂNĂTATE, ÎNGRIJIRE CASĂ și BEBE. ❤, anunţă compania pe Facebook.

Magazinul va funcţiona în noul corp de clădire construit lângă Kaufland, unde se mai află magazinul KiK despre care am scris deja AICI, un magazin pentru copii şi unul de optică medicală.

dm – drogerie markt este concern de magazine de cosmetice și bunuri de larg consum din Germania.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.