Actualitate

Ședință extraordinară a Consiliului Local Bistrița în 16 august

Consiliul Local Bistriţa este convocat în şedinţă extraordinară în data de miercuri 16 august, ora 15.00. Şedinţa va avea loc prin mijloace electronice de comunicare, respectiv prin intermediul platformei informatice Zoom, și va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a municipalității.

Pe agenda ședinței se află:

Acordul introducerii a doi noi parteneri, respectiv UAT Comuna Ilva Mare din județul Bistrița-Năsăud și UAT Comuna Sărățeni din județul Mureș în cadrul acordului de parteneriat aferent proiectului ”Implementarea a 3.000 km de trasee cicloturistice la nivel național” din Investiția I.4 ”Implementarea a 3.000 km de trasee cicloturistice la nivel național” finanțat din PNRR,  Componenta 11 – Turism și cultură.

Aprobarea depunerii proiectului ”Centrul de zi pentru persoane adulte cu handicap neuropsihic si mental, în municipiul Bistrița”  în cadrul Planului Național de Redresare și ReziliențăComponenta 13 Reforme Sociale, Tinta 396, Investitia I2 Reabilitarea, Renovarea si dezvoltarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități.

Aprobarea Planului integrat de acțiune al municipiului Bistrița în cadrul inițiativei europene ”Acordul orașelor verzi”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.