Actualitate

Seminar gratuit de inteligenţă financiară la Hotel Metropolis. Unde vă puteţi înscrie

Cel mai apreciat trainer de finanţe personale din România, Eusebiu Burcaş, vine joi, la Hotel Metropolis Bistriţa unde va susţine un seminar de inteligenţă financiară oferit, gratuit, de Banca Transilvania prin Clubul Întreprinzătorului Român.

Ideea seminarului este de a oferi antreprenorilor şi angajaţilor o abordare practică şi coerentă a relaţiei lor cu banii, înţelegerea instrumentelor financiare şi mai ales a corelaţiilor fluxurilor financiare ale afacerii cu cele personale. Costurile seminarului sunt acoperite de către Banca Transilvania pentru a permite accesul gratuit al angajaţilor şi antreprenorilor la informaţii financiare valoroase pentru viața lor financiară. Vă puteţi înscrie gratuit AICI

Seminarul de inteligență financiară are loc joi, 15 septembrie, ora 17.00, în sala Roma.

Eusebiu Burcaş va creiona drumul de la haos la siguranță financiară și le va dezvălui participanţilor pe parcursul a trei ore de workshop intensiv care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze.

În cadrul acestui workshop, vor fi tratate următoarele teme precum creditele bune și alte tipuri de credite, gestionarea relaţiei cu creditele, gradul de îndatorare, care sunt cele 4 nivele ale bunăstării, în funcție de averea netă, care este circuitul banilor în viața financiară a fiecăruia, cum poţi economisi bani, cum depășești blocajele și derapajele financiare şi cum deprinzi un obicei financiar sănătos.

Participanţii vor avea, în plus, posibilitatea să facă networking și să punăîn aplicare instrumentele de gândire financiară prezentate despre: formula bunăstării pentru antreprenori şi angajaţi, cum să treci de la statutul de angajat la întreprinzător şi de ce, ce înseamnă inteligenţa financiară şi cum o poţi obţine, etapele vieţii financiare şi ce trebuie să obţii în fiecare etapă, relaţia dintre cumpărături și experienţe, cum te ajută afacerea ta să devii prosper şi fericit, cele două metode care îţi pot creşte accelerat veniturile şi bunăstarea, de ce, pornind din același loc, unii devin bogați și alții nu?

Eusebiu Burcaş este fondatorul Programului BurcashTM, primul program independent de educație financiară, fondat în anul 2008. Cu o experiență de peste 20 ani în management și vânzări și peste 15 ani în training, Eusebiu Burcaş este consultant de management, speaker și angel investor având la activ câteva proiecte antreprenoriale de succes, în special pe zonă online.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.