Actualitate Politică

Senatorul Cristian Florian: Se pare că pentru PSD reducerea CAS nu reprezintă o prioritate

”Consider că atitudinea senatorilor PSD şi a preşedintelui Senatului denotă un dezinteres total faţă de un proiect de lege extrem de important pentru România, reducerea CAS, dar şi o nepăsare faţă de cheltuirea banului public”, spune Cristian Florian, viceliderul grupului senatorilor PDL.

Se pare că pentru PSD reducerea CAS-ului nu reprezintă o prioritate!

În Biroul Permanent al Senatului, liderul senatorilor PSD a solicitat ca această sesiune extraordinară de luni să nu mai aibă loc, motivând că senatorii PSD nu vor fi prezenţi pentru a se asigura cvorumul de şedinţă.

Deşi am insistat că această şedinţă trebuie să aibă loc întrucât a fost legal convocată de către preşedintele Senatului conform Regulamentului, la propunerea liderului PSD, prin votul majorităţii, s-a decis ca luni, 25 august, ora 16.00 să fie convocată o nouă şedinţă extraordinară cu acelaşi punct pe ordinea de zi: proiectul de lege privind reducerea CAS-ului cu 5 puncte procentuale.

Alături de colegii senatori PDL am fost prezent la ora 16.00 pentru a participa la această şedinţă extraordinară şi am constatat că preşedintele Senatului nu a asigurat aparatul tehnic pentru ca această şedinţă extraordinară a plenului Senatului să aibă loc, deşi avea obligaţia să o facă.

Amânarea acestei şedinţe extraordinare putea fi decisă, în opinia noastră, doar de plenul Senatului sau putea să nu aibă loc dacă se constata că nu este întrunit cvorumul de şedinţă; dar, indiferent de situaţie, condiţiile tehnice pentru ţinerea acestei şedinţe a Senatului trebuiau asigurate.

Consider că atitudinea senatorilor PSD şi a preşedintelui Senatului denotă un dezinteres total faţă de un asemenea proiect de lege extrem de important pentru România, dar şi o nepăsare faţă de cheltuirea banului public pentru că această convocare a şedinţei extraordinare a generat costuri pentru Senat, reprezentând contravaloarea transportului senatorilor care au făcut deplasarea pentru a participa la această şedinţă extraordinară, cheltuială făcută fără niciun rost.

Senator Cristian Florian

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS